Over Luxehome

Luxehome biedt u persoonlijke service en advies met een selectief aanbod van luxe en sfeervolle vakantiewoningen

Luxehome is in 2004 door mij opgericht als een kleinschalige persoonlijke verhuurorganisatie, gespecialiseerd in het verhuren en inrichten van luxe en sfeervolle vakantiewoningen. Destijds huurden wij als gezin ieder jaar vakantiehuizen maar veelal viel ons de kwaliteit of de sfeer toch tegen. Wij hebben toen zelf een kasteeltje gekocht in Spa en zijn dat toen gaan renoveren en inrichten en ik verhuur dat nu inmiddels al 15 jaar met veel succes en tevreden gasten. In afgelopen jaren ben ik benaderd of ik ook andere huizen zou willen gaan verhuren en alleen als deze aan mijn wensen en eisen voldeden, heb ik deze toegevoegd. Alle huizen ken ik daardoor persoonlijk en ken ik de eigenaren, de beheerder en de kwaliteit en sfeer van die woningen.

Luxehome richt zich voornamelijk op vakantiewoningen in de Belgische Ardennen en jaarlijks voeg ik nog een beperkt aantal nieuwe vakantiehuizen daaraan toe.

De vakantiehuizen van Luxehome kenmerken zich door hun sfeer en het comfort van ‘thuis’. Ideaal voor groepen, voor een gezellig familieweekendje, reünie, trouwerij, een bedrijfs-incentive of workshop. Bekijk mijn vakantiewoningen via deze website en stel uw vragen via het contactformulier of neem telefonisch of via whatsapp  contact met mij op, op telefoonnummer +31(0)6 209 79 419.

Ik wens u vast veel plezier met de oriëntatie via de website en hoop u eens als gast te mogen verwelkomen!

Lenette van der Meulen

 

Luxehome