Vakantiehuizen met sauna

Villa La Perle d’Ô

Schitterende gerenoveerde villa in Spa met 6 slaapkamers, 3 badkamers,thuisbioscoop, hottub, sauna.

  9   6   Ja   3 ja

v.a.

923

MEER INFORMATIE

Landhuis Louise

Luxe landhuis met buitenzwembad midden in de natuur met 6 slaapkamers, 5 badkamers. Prijzen zijn all-in.

  12   6   Ja   5 ja

v.a.

1600

MEER INFORMATIE

Kasteelvilla Santa Maria

Sfeervol gerenoveerde kasteelvilla aan de rand van Spa, met 8 slaapkamers, 4 badkamers en van alle gemakken voorzien.

  15   8   Ja   4 ja

v.a.

895

MEER INFORMATIE

The Lodge

Een uniek en luxueus vakantiehuis in de Ardennen, 23 personen, zeer rustig gelegen met magnifiek uitzicht over de vallei

  23   9   Nee   9 ja

v.a.

2610

MEER INFORMATIE

Vakantiehuis met sauna huren

Zoekt u een vakantiehuis met sauna? Dan bent u hier bij Luxehome bij het goede adres. De vakantiehuizen van Luxehome kenmerken zich niet alleen door hun sfeer maar ook door hun rijkdom aan faciliteiten en comfort. Een huisje met sauna is toch heerlijk om in te verblijven? Wilt u een vakantiehuis met sauna huren? Of heeft u nog andere specifieke wensen die uw verblijf veraangenamen, laat het mij gerust weten dan zoek ik met u mee in of buiten het eigen aanbod.

Welness vakantie

Een weekeindje of weekje weg is pas echt ontspannend als u er een wellness vakantie van maakt. Of een wellness weekend in zo’n heerlijk wellness huisje dat is toch hoe je je vrije tijd wilt besteden? En het liefst na een dag heerlijk wandelen, fietsen of zwemmen toch zeker?

Overige faciliteiten

Naast de sauna hebben een aantal vakantiehuizen nog tal van andere faciliteiten; zo hebben wij een vakantiehuis met jacuzzi, een vakantiehuis met zwembad maar ook voor fitness op vakantie kunt u bij meerdere huizen van Luxehome sportief terecht.

Meer informatie en vragen

Wilt u meer informatie dan kunt u via ons contactformulier contact met mij leggen of bel of whatsapp mij op mijn mobiele  nummer 0031 6 20979419. Ik probeer u zo volledig en persoonlijk mogelijk te helpen bij uw specifieke vragen en wensen en hoop dat u deze persoonlijke service ook zult waarderen. Huurders waarderen inmiddels al 15 jaar mijn klantvriendelijkheid en dat bewijs ik graag ook aan u!

Ik hoop u als huurder van onze vakantiehuizen te mogen verwelkomen en wens u op voorhand vast een zeer prettig en comfortabel verblijf toe!

Lenette van der Meulen