Vakantiehuizen met zwembad

Landhuis Louise

Luxe landhuis met buitenzwembad midden in de natuur met 6 slaapkamers, 5 badkamers. Prijzen zijn all-in.

  12   6   Ja   5 ja

v.a.

1555

MEER INFORMATIE

The Lodge

Een uniek en luxueus vakantiehuis in de Ardennen, 23 personen, zeer rustig gelegen met magnifiek uitzicht over de vallei

  23   9   Nee   9 ja

v.a.

2132

MEER INFORMATIE

La Grémille

Luxe, sfeervol verblijf voor 50 personen. 17 slaapkamers, verwarmd buitenzwembad, sauna, biljart. Alle kosten inbegrepen

  50   17   Nee   16 ja

v.a.

3255

MEER INFORMATIE

Wellnessvilla Bon Suite

Deze zeer luxe villa biedt u alle comfort dat u zich wensen kunt. Luxe en sfeer heeft zich hier verenigd.

  12   6   Nee   6 ja

v.a.

2400

MEER INFORMATIE

Vakantiehuizen met zwembad

Zoekt u een sfeervolle vakantiewoning met zwembad dan heb ik op deze pagina vast een aantal vakantiehuizen met zwembad voor u geselecteerd in de Ardennen. Een weekendje of week weg met familie, vrienden of collega’s is pas echt luxe met een eigen zwembad. Boerderijvilla Bertogne en The Lodge in de Ardennen bieden hierin het summum aan luxe op zelfs 5 sterren ‘hotel’-niveau.

Vakantiehuis huren met zwembad

Wilt u een vakantiehuis huren met een zwembad dan bent u hier bij Luxehome bij het juiste adres. Het begon ooit voor mij en mijn gezin met een vakantiehuis huren maar we konden toen niet de juiste kwaliteit en sfeer vinden. Inmiddels heb ik al meer dan 15 jaar ervaring en heb ik een selectief aantal luxe en bijzondere vakantiehuizen in ons vakantiehuizen aanbod. Op deze website kunt u precies aangeven wat u zoekt qua aantal slaapkamers, aantal badkamers, de periode en duur van uw verblijf.

Meer informatie en vragen over vakantiehuizen met zwembad

Wilt u meer informatie dan kunt u via het contactformulier contact met mij leggen of bel of whatsap mij op mijn mobiele nummer 0031 6 20979419. Ik probeer u zo volledig en persoonlijk mogelijk te helpen bij uw specifieke vragen en wensen en hoop dat u deze persoonlijke service zult weten te waarderen. Huurders waarderen inmiddels al 15 jaar mijn klantvriendelijkheid en dat bewijs ik graag ook aan u!

Ik hoop u als huurder van onze vakantiehuizen te mogen verwelkomen en wens u op voorhand vast een zeer prettig en comfortabel verblijf toe!

Lenette van der Meulen