Vakantiehuizen in Nederland

Huize Oldambt

MONUMENTALE WOONBOERDERIJ VOOR 18 PERSONEN MET 9 SLAAPKAMERS, 10 BADKAMERS, ZWEMBAD, JACUZZI.

  18   9   Nee   10 ja

v.a.

798

MEER INFORMATIE

Landgoed Westerwolde

Luxe vakantieboerderij voor 18 personen met 9 slaapkamers en 9 badkamers, verwarmd binnenzwembad, whirlpool en sauna.

  18   9   Ja   9 ja

v.a.

748

MEER INFORMATIE

‘t Hooge Land

Buitenplaats 't Hooge Land met binnenzwembad is schitterend gelegen en heeft een magnifiek uitzicht over de landerijen.

  20   10   Ja   10 ja

v.a.

840

MEER INFORMATIE

Boerderijvilla De Beerte

Nieuw: Gerestaureerde luxe boerderijvilla met wellness. Kennismakingskorting: 25% op de huursom t/m 31 maart 2020.

  30   15   Ja   15 ja

v.a.

898

MEER INFORMATIE

Vakantiehuis Nederland

Op zoek naar een sfeervol en comfortabel vakantiehuis in Nederland? Luxehome biedt u op deze pagina diverse luxe vakantiehuizen aan voor 8 tot en met 20 personen. Alle vakantiehuizen bieden u de faciliteiten voor een heerlijk verblijf met familie, vrienden, vriendinnen of collega’s. Gratis Wifi is standaard maar ook een verwarmd binnenzwembad met sauna behoort tot de mogelijkheden.  Zit u het liefst dicht bij zee dan is De Bollenschuur een goede tip. Deze voormalige bollenschuur is geheel verbouwd naar de modernste maatstaven en prachtig en sfeervol ingericht en bevind zich in het centrum van het gezellige centrum van Noordwijk.

Uw vakantiehuis aan zee

Noordwijk biedt de vakantieganger veel actieve mogelijkheden qua fietsen en wandelen en andere leuke dingen om te doen. Er zijn ook een groot aantal routes in kaart gebracht en deze zijn gratis verkrijgbaar bij het Visitor Center in Noordwijk.

Mountainbiken vanuit uw vakantiehuis aan zee

Fietsen met een ATB (All Terrain Bike) doe je niet op asfalt maar vooral op zand, gras of modder. Je fietst in een onregelmatig gebied, voortdurend heuveltje op en heuveltje af. Liefst in een mooi natuurgebied. En laat Noordwijk dat nou net in ruime mate hebben. Voor de sportieve recreant is een ATB route aangelegd. De route is geweldig en loopt dwars door bos en duin. De hoogteverschillen zijn niet per se groot maar op sommige stukken wel wat steil. De route is daardoor niet al te zwaar maar technisch wel moeilijk.

Vakantiehuis huren in Nederland

Wilt u een vakantiehuis huren in Nederland dan bent u hier bij Luxehome bij het juiste adres. Het begon ooit voor mij en mijn gezin met een vakantiehuis huren maar we konden toen niet de juiste kwaliteit en sfeer vinden. Inmiddels heb ik al meer dan 12 jaar ervaring in het zelf verhuren en heb ik meerdere vakantiehuizen in Nederland in ons vakantiehuizen aanbod. Op deze website kunt u precies aangeven wat u zoekt qua aantal slaapkamers, de periode en duur van uw verblijf. Mocht u er niet uitkomen of vragen hebben stuurt u mij dan een mailtje via het contactformulier of bel of whatsapp mij.

Meer informatie en vragen

Wilt u meer informatie dan kunt u via het contactformulier contact met mij leggen of bel mij op het nummer 0031 6 20979419. Ik probeer u zo volledig en persoonlijk mogelijk te helpen bij uw specifieke vragen en wensen en hoop dat u deze persoonlijke service zult weten te waarderen. Huurders waarderen inmiddels al meer dan 15 jaar mijn klantvriendelijkheid en dat bewijs ik graag ook aan u!

Ik hoop u als huurder van onze vakantiehuizen te mogen verwelkomen en wens u op voorhand vast een zeer prettig en comfortabel verblijf toe!

Met vriendelijke groet,

Lenette van der Meulen