Groepsaccommodatie

Kasteelvilla Santa Maria

Sfeervol gerenoveerde kasteelvilla aan de rand van Spa, met 8 slaapkamers, 4 badkamers en van alle gemakken voorzien.

  15   8   Ja   4 ja

v.a.

895

MEER INFORMATIE

Groepsaccommodatie huren

Bent u op zoek naar een bijzondere groepsacccommodatie voor een heerlijk weekeinde of weekje weg? Dan kunt u hier bij Luxehome een aantal prachtige groepsaccommodaties huren. Voor familiereunies, zakelijke personeelsuitjes of vergaderlocaties voor groepen, of gewoon met een gezellige groep vrienden of vriendinnen? De luxe groepsaccommodaties van Luxehome bieden alle comfort en sfeer die u maar wenst. Alle groepsvakantiehuizen hebben gratis wifi, luxe badkamers, veelal sauna of zelfs verwarmd zwembad met wellness.

Groepsaccommodatie Ardennen. Mijn groepsaccommodaties in de Ardennen in Belgie zijn absolute aanraders. Wilt u maximale luxe dan adviseer ik u The Lodge (23 personen) en Boerderijvilla Bertonge (20 personen). Parkvilla Spabelle is zeer geschikt voor groepen tot en met 27 personen. Zoekt u een sfeervol domein tot wel 50 personen dan is La Grémille of Landgoed le Herou misschien wat u zoekt. Iets te vieren of gaat u trouwen en zoekt u een ideale trouwfeest locatie? Dan is Chalet de Salmes voor 28 personen wellicht interessant want dit chalet is onderdeel van een restaurant waardoor u direct cateringservice kunt afspreken voor uw groep.

Luxe vakantiehuizen

De groepsaccommodaties van Luxehome zijn luxe en sfeervol ingericht. Zoekt u een groepsaccommodatie met zwembad, of een groepsaccommodatie met sauna? Of beide? Op deze pagina treft u zoal 4 groepsverblijven aan met een (binnen-)zwembad.

Grote groepsaccommodatie

Op onze website kunt u precies aangeven wat u voor een groepsaccommodatie zoekt, qua aantal gasten, aantal slaapkamers, de periode en duur van uw verblijf. Mocht u er niet uitkomen of vragen hebben stuurt u mij dan een mailtje via het contactformulier of bel mij.

Meer informatie en vragen

Wilt u meer informatie dan kunt u via ons contactformulier contact met mij leggen of bel of whatsapp mij op mijn mobiele  nummer 0031 6 20979419. Ik probeer u zo volledig en persoonlijk mogelijk te helpen bij uw specifieke vragen en wensen en hoop dat u deze persoonlijke service ook zult waarderen. Huurders waarderen inmiddels al 15 jaar mijn klantvriendelijkheid en dat bewijs ik graag ook aan u!

Ik hoop u als huurder van onze vakantiehuizen te mogen verwelkomen en wens u op voorhand vast een zeer prettig en comfortabel verblijf toe!

Lenette van der Meulen