Vakantiehuis Ardennen

Kasteelvilla Santa Maria

Sfeervol gerenoveerde kasteelvilla aan de rand van Spa, met 8 slaapkamers, 4 badkamers en van alle gemakken voorzien.

  15   8   Ja   4 ja

v.a.

945

MEER INFORMATIE

Vakantiehuis Ardennen

Luxehome biedt meerdere luxe en sfeervolle vakantiehuizen aan in de Ardennen in Belgie. Op deze pagina treft u hiervan een overzicht aan. De vakantiehuizen bieden allen gratis wifi, hebben meerdere badkamers en zijn meestal ook uw honden van harte welkom. Een vakantiehuis in Belgie of meer in het bijzonder een vakantiehuis in de Ardennen geeft net dat extra vakantiegevoel ten op zichte van bijvoorbeeld vakantiehuizen in Nederland. Zeker zo’n huisje in de Ardennen, in het franstalige deel van Belgie met al haar natuur en gastronomie maakt het huren van een vakantiehuis in Belgie zeer speciaal.

De Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen vormen een uniek stukje ‘buitenland’ op korte rij-afstand van Nederland wat het al een ideale bestemming maakt voor een kort of lang weekend. Ardennen Belgie, het roept direct beelden op van wandelen, fietsen, mountainbiken, kanoen in Coo en heel lekker ‘bourgondisch’ eten. Op onze website hebben wij bij de vakantiehuizen ook informatie over de omgeving opgenomen. Een vakantie in de Belgische Ardennen is eigenlijk altijd geslaagd. Het enige wat u zelf nog moet meenemen is een gezellige groep vrienden, vriendinnen of familieleden……

Vakantiehuis huren in de Ardennen

Wilt u een vakantiehuis huren in de Ardennen dan bent u hier bij Luxehome bij het juiste adres. Het begon ooit voor mij en mijn gezin met een vakantiehuis huren maar we konden toen niet de juiste kwaliteit en sfeer vinden. Inmiddels heb ik al meer dan 15 jaar ervaring en heb ik een selectief aantal luxe en bijzondere vakantiehuizen in het vakantiehuizen aanbod. Op deze website kunt u precies aangeven wat u zoekt qua aantal slaapkamers, aantal badkamers, de periode en duur van uw verblijf. Wilt u ook een vakantiehuis in de Ardennen, kijk dan hierboven in het aanbod.

Meer informatie en vragen

Wilt u meer informatie dan kunt u via het contactformulier contact met mij leggen of bel of whatsapp mij op mijn mobiele nummer 0031 6 20979419. Ik probeer u zo volledig en persoonlijk mogelijk te helpen bij uw specifieke vragen en wensen en hoop dat u deze persoonlijke service ook zult waarderen. Huurders waarderen  inmiddels al meer dan 15 jaar mijn klantvriendelijkheid en dat bewijs ik ook graag aan u!

Ik hoop u als huurder van onze vakantiehuizen te mogen verwelkomen en wens u op voorhand vast een zeer prettig en comfortabel verblijf toe!

Met vriendelijke groet

Lenette van der Meulen